Overtuigen om iets te doen

Belangrijk bericht: uw punten vervallen op 08/01/2015

Beste klant,

U heeft een klantenkaart van De Uilenboekhandel in uw bezit. Dankzij uw registratie houden we u op de hoogte van alle nieuwigheden, acties en exclusieve voordelen bij De Uilenboekhandel. Bovendien spaart u bij elke aankoop punten waarmee u per schijf van 200 punten een bon van 3 euro ontvangt.

Misschien herinnert u zich nog dat de punten vervallen als u uw kaart één jaar niet heeft gebruikt. Omdat we bij De Uilenboekhandel kiezen voor een open communicatie, willen we u hiervan een maand op voorhand op de hoogte brengen. Door uw klantenkaart met nummer 9999999999999 te gebruiken voor 08/01/2015 hoeft u uw punten niet te verliezen en blijven uw punten weer één jaar geldig.ontwerp

Mogen wij u vragen na te gaan of het nummer van uw huidige klantenkaart overeenstemt met bovenstaand nummer? Indien niet of indien u nog vragen heeft, kan u zich steeds wenden tot de klantendienst: mail klantendienst@deuilenboekhandel.be of bel 099 999 999 (lokaal tarief).

Het komende jaar staat er opnieuw heel wat te gebeuren bij De Uilenboekhandel en dankzij uw klantenkaart blijft u op de hoogte. Ook de webwinkel http://www.deuilenboekhandel.be zal nog verder worden uitgebouwd. U vindt ook een ruim assortiment games, cd’s, fotoproducten én meer dan 400.000 Engelstalige titels in de webwinkel.

Wij hopen u met dit bericht correct geïnformeerd te hebben.

Vriendelijke groeten,

Jana Janssens
Directeur Marketing

%d bloggers liken dit: